Aceasta omleta cu somon este un mic-dejun usor, sofisticat si, din intamplare, usor si rapid de preparat.

Omleta Cu Somon
Timp total 25 minute

Ingrediente

2 oua, separate 1 lingura smantana 50g somon afumat, taiat bucatele 1 ceapa verde, taiata unt pentru prajit 20g parmezan ras fin

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul. Se bat galbenusurile de ou intr-un bol, alaturi de ​​smantana, somon si ceapa, se asezoneaza bine cu un pic de sare si piper negru. Intr-un castron curat, se amesteca albusurile pana cand sunt usor rigide.

2. Se incalzeste untul intr-o tigaie. Se incorporeaza, cu atentie albusurile in galbenusuri, apoi se pune in tigaie si se agita usor pentru a se raspandi unifrom.

3. Se imprastie parmezan peste omletă si se mai lasa timp de 1 minut. Se pune tigaia in cuptor timp de 1 minut.

4. Se scoate pe un platou si se serveste cu o salata verde.