Un preparat inedit pe care trebuie sa-l incerci macar o data.

Oua De Cocos
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 100g unt
  • 2 cepe, taiate in felii subtiri
  • 3 lingurite curry
  • 6-8 frunze de curry proaspete
  • 200ml sos Hollandaise
  • 200ml crema de nuca de cocos
  • 200ml smantana
  • 100ml supa de legume
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 8 oua fierte, decojite
  • 4 cepe verzi, taiate pe diagonala

Mod de preparare

1. Se pune untul intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste la foc mic, amestecand, timp de 6-8 minute, pana se inmoaie, fara sa se coloreze. Se adauga pudra de curry si frunzele si se fierbe timp de inca un minut.

2. Se adauga sosul Hollandaise, crema de nuca de cocos, smantana, supa de legume si sucul de lamaie.

3. Se adauga ouale si jumatate din ceapa. Se serveste cu orez si se garniseste cu nuca de cocos, ceapa ramasa si boia de ardei iute.