Paste Cu Spanac
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 700g de spanac
  • 1 avocado
  • 200g iaurt
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 400g spaghete
  • 150 g rosii cherry
  • 5 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

1. Pastele se fierb conform instructiunilor dupa ambalaj. Se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs.

2. Intre timp, se incalzeste cuptorul la 150 de grade. Se aseaza rosiile intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se adauga peste ele ulei de masline, sare si lasa la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

3. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in ulei de masline. Se adauga frunzele de spanac si se lasa pe foc cateva minute.

4. Intr-un blender se adauga pulpa de avocado si se mizeaza pana ce devine pasta. Se adauga ceapa, usturoiul si spanacul si se mizeaza din nou pana se omogenizeaza. Se adauga iaurtul si se mixeaza din nou.

5. Se adauga sosul peste spaghete si se amesteca. Se asezoneaza cu sare si piper si se decoreaza cu rosiile cherry coapte.