Sunt un pranz perfect, mai ales daca te-ai saturat de mancarea grea de sarbatori.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 450g paste
- 1/4 cesti de ulei de masline
- 1/2 ceapa tocata
- 4 catei de usturoi, tocat
- 2 cesti rosii, cubulete
- 2 linguri de otet balsamic
- 300g supa de pui
- piper, dupa gust
- 2 linguri busuioc proaspat, tocat
- 1/4 cana parmezan, ras
Mod de preparare
1. Se pune o oala mare de apa cu sare, la fiert. Se adauga pastele si se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.2. Se toarna uleiul de masline intr-o tigaie adanca. Se calesc ceapa si usturoiul. Se reduce caldura, se adauga rosiile, otetul si supa de pui; se fierbe timp de aproximativ 8 minute.
3. Se adauga piper negru, busuioc si pastele fierte, amestecand bine. Se mai lasa timp de inca 5 minute si se serveste cu parmezan ras.