Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Prăjituri
Prajitura cu ricotta, nucă și miere
Timp total
1 oră și 11 minute
Ingrediente
2-3 Foi din aluat foietaj – preparate ca in reteta de aici
· faina Arpis
· 50 g smantana dulce,
· 100 g. zahar
· 350 g branza ricotta,
· nuci,
· miere,
· scortisoara
Recomandări
1
Sos olandez (hollandaise) - rețeta originală. Cum se prepară, trucuri utile și la ce feluri de mâncare poate fi folosit
2
Meniu de 1 Decembrie. Ce se mănâncă de Ziua Națională
3
Minciunele cu untură - cea mai simplă rețetă
4
Pastă de ciuperci cu usturoi - de post
5
Cremă de cocos pentru prăjituri și torturi
6
Tobă de porc - rețetă tradițională
7
Paste Philadelphia - cremoase și gata în 15 minute
8
Cu ce se mănâncă creveții. Ce combinații reușite să faci
9
Hriscă cu lapte. Un mic dejun nutritiv și delicios
10
Piept de pui la cuptor, fraged și suculent
Trending
Pește
Rețetă plachie de novac ca în Deltă
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană