Timp total 35 minute

Ingrediente

  • Un platou principal festiv
  • excelent pentru o ocazie speciala. Nu este foarte dificil de realizat
  • trebuie doar tinut cont de cateva reguli simple
  • sa lasam carnea suficient la macerat si luat arome si sa nu se depaseasca timpul de 15-20 minute la gatit ca sa nu fie prea facute.
  • Se calculeaza in mod normal o prepelita de persoana
  • avand invedere ca se servesc si aperitive si alte bunatati
  • deci eu am folosit pentru 4 persoane 4 prepelite
  • mai avem nevoie de 100 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • condimente
  • o lingura de verdeata ( salvie
  • rozmarin
  • ce preferati fiecare) . Pentru umplutura : 200 grame de ficat de pui
  • un fir de ceapa verde
  • o mana de ciuperci
  • 2 linguri ulei de masline,sare
  • piper
  • putin delikat
  • verdeturi taiate fin
  • 2 felii de paine mai groase inmuiate in lapte
  • un ou intreg.