Timp total 35 minute
Ingrediente
- Un platou principal festiv
- excelent pentru o ocazie speciala. Nu este foarte dificil de realizat
- trebuie doar tinut cont de cateva reguli simple
- sa lasam carnea suficient la macerat si luat arome si sa nu se depaseasca timpul de 15-20 minute la gatit ca sa nu fie prea facute.
- Se calculeaza in mod normal o prepelita de persoana
- avand invedere ca se servesc si aperitive si alte bunatati
- deci eu am folosit pentru 4 persoane 4 prepelite
- mai avem nevoie de 100 ml ulei
- 150 ml vin alb
- condimente
- o lingura de verdeata ( salvie
- rozmarin
- ce preferati fiecare) . Pentru umplutura : 200 grame de ficat de pui
- un fir de ceapa verde
- o mana de ciuperci
- 2 linguri ulei de masline,sare
- piper
- putin delikat
- verdeturi taiate fin
- 2 felii de paine mai groase inmuiate in lapte
- un ou intreg.