O combinatie irezistibila de pui fraged si branza cremoasa.

Pui Cu Parmezan La Cuptor
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei iute
  • 6buc piept de pui, dezosat
  • 2 cani sos marinara preparat
  • 1/4 cana busuioc proaspat, tocat
  • 220g mozzarella, rasa
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 150g crutoane

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se unge vas cu ulei de masline si se presara usturoi si fulgi de ardei rosu. Se aranjeaza pieptul de pui in partea de jos a vasului si se toarna sosul marinara peste pui. Se presara busuioc peste sosul marinara, iar partea de sus cu jumatate din mozzarella, urmata de jumatate din parmezan. Se adauga crutoane, apoi se acopera cu restul de mozzarella si restul de parmezan.

3. Se coace in cuptor pana cand branza si crutoanele sunt aurii, aproximativ 35 de minute pana la o ora, in functie de grosimea pieptului de pui. Se serveste cald.