Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pulpe de pui umplute,in foietaj
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
1 foaie aluat foietaj
susan
oregano
ulei de masline
1 ardei gras rosu
3 linguri de cascaval ras
1 ou
sare
piper macinat
Recomandări
1
Stafidele - de ce sunt bune, ce beneficii au și cum le consumăm corect
2
Porumb fiert. Cum se fierbe corect și în cât timp
3
Salată de fructe cu mascarpone și frișcă
4
Paste cu sos Bechamel
5
Crumble cu căpșuni - desertul perfect de vară
6
Tartă cu fructe de padure
7
De ce se înmoaie brânza în saramură
8
Friptură de rață cu portocale - o rețetă simplă și delicioasă
9
Plăcintă cu brânză la tigaie
10
13 beneficii surprinzătoare ale compotului de mere
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă