Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Supe și ciorbe
Mâncăruri
Mancaruri cu orez
Risotto al negro di seppie
Ingrediente
· 160 grame de orez · 30 g ceapa · 50 ml vin alb · 5 g cerneala de sepie · 100 ml supa de peste · 20 g unt · Putin ulei de masline Arpis · Sare, piper – dupa gust · 200 g calamari necuratati
Recomandări
1
Sorbet de căpșuni - cel mai simplu și răcoritor desert
2
Piept de pui mediteranean
3
Dulceață de pere fără zahăr
4
Tocăniță ardelenească cu ciuperci și smântână
5
Care este diferența dintre broccoli și broccolini
6
Ceai de ceapă: rețeta corectă, beneficii și recomandări. Care sunt proprietățile sale
7
Cuib de viespe cu nucă și miere de albine
8
Omletă thailandeză. Gustul autentic al Thailandei într-o omletă
9
Puiul generalului Tso - mâncarea chinezească perfectă, o combinație de dulce și picant
10
Hrean ras cu sfeclă roșie la borcan
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă