Rulada De Ciocolata Cu Castane
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 200g unt
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingura coniac
  • 450g piure de castane
  • 200g ciocolata neagra, topita
  • pudra de cacao

Mod de preparare

1. Se amesteca untul, zaharul, oul si coniac pana capata o culoare pala.

2. Se adauga piureul de castane si se amesteca bine. Se pune jumatate din amestec intr-un bol separat si se adauga ciocolata topita. Se pune deoparte si se lasa sa se raceasca.

3. Se pune amestecul de ciocolata intr-o forma dreptunghiulara, pe o foaie de hartie de copt sau folie, apoi se adauga amestecul de castane.

4. Se ruleaza si se baga la frigider timp de cel putin 1 ora.

5. Se scoate din folie, se pune pe un platou, se pudreaza cu cacao, se feliaza si se serveste.