Aceste startere elegante sunt un inceput perfect pentru orice petrecere.

Rulouri Cu Branza Cu Oua De Prepelita
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 375g foietaj
  • 30g parmezan, fin ras
  • 30g gruyere, rasa fin
  • fulgi de ardei
  • 17 oua de prepelita
  • 75ml smantana

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pune aluatul pe o suprafata de lucru si se presara cu parmezan, gruyere si fulgi de ardei.

2. Se ruleaza aluatul. Cu un cutit ascutit, se taie in 34 de felii subtiri, apoi se pun pe intr-o tava captusita cu hartie de copt. Se lasa sa se raceasca.

3. Se fierb ouale de prepelita in apa clocotita timp de 2-3 minute, apoi se pun intr-un castron de apa rece. Odata racite, se curata de coaja si se lasa deoparte.

4. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 8-10 minute. Se scot pe un platou pentru a se raci. Se taie ouale de prepelita in 4 si se pun cate 2 bucati pe fiecare rulou, apoi se adauga putin smantana. Se servesc imediat.