Iubesti ciocolata Snickers? Atunci transforma delicioasele batoane intr-un desert decadent.
Timp total 1 oră și 5 minute
Ingrediente
- 1 cana faina
- 1 lingura de zahar pudra
- 80g unt
- 2-3 linguri de apa rece
- 8 mini-batoane Snickers
- 100g ciocolata cu lapte, topita
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se amesteca bine faina cu zahar pudra si unt. Se adauga suficienta apa rece pana capata consistenta unui aluat.2. Se pune aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Se framanta. Se imparte aluatul in 8 portii. Se ruleaza fiecare bucata de aluat in dreptunghiuri de 6cm x 11cm. Se desfac batoanele Snickers, se pune cate unul in centrul fiecarui dreptunghi. Se pliaza partile laterale, apoi se ruleaza pentru a sigila ciocolata. Se pun pe tava pregatita. Se repeta cu fiecare bucata de aluat si fiecare ciocolata. Se lasa la frigider timp de 15 minute.
3. Se da tava la cuptor timp de 15 minute. Se stropesc cu ciocolata topita, si se lasa deoparte timp de 15 minute. Se servesc calde sau reci.