Cand nu poti alege intre oua si sandvis cu branza la micul dejun, combina cele doua variante pentru un preparat reconfortant.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 4 oua
- 4 felii de paine alba
- 2 felii de sunca
- 60g branza cheddar, rasa
- 1 lingura mustar englezesc
- 25g unt
Mod de preparare
1. Se bat ouale intr-un castron mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se inmoaie feliile de paine in amestec, pe rand, apasand bine astfel incat painea sa absoarba cat mai mut ou, apoi se pun pe o foaie de copt.2. Se pune o felie de sunca pe 2 felii de paine, apoi se presara jumatate din branza. Se intinde mustar peste celelalte felii de paine, apoi se pun deasupra feliilor de branza si sunca pentru a face un sandwich.
3. se topeste untul intr-o tigaie, apoi se adauga sandwich-urile. Dupa 2 minute, acestea ar trebui sa fie aurii. Se intorc pe partea cealalta.
4. Se transfera sandwich-urile intr-o tava captusita cu hartie de copt captusita, se presara restul de branza deasupra si se lasa la cuptor timp de 2-3 minute pentru a topi branza. Se servesc imediat.