Cu o textura usor untoasa, acest sandvis este cea mai buna varianta pentru un mic dejun bogat in nutrienti.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 4 cani spanac
- 120g branza de capra
- 2 avocado, taiati pe jumatate si curatati
- 2 catei de usturoi
- sare si piper negru macinat, dupa gust
- 1/4 cana ulei de masline
- 2 cani mozzarella
- 4 linguri unt
- 8 felii de paine
Mod de preparare
1. Se combina spanac, branza de capra, avocado si usturoi intr-un castron si se amesteca cu ajutorul unui blender. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se adauga ulei de masline, treptat. Se adauga mozzarella, taiata bucatele.2. Cu un cutit, se intinde untul pe fiecare felie de paine. Se imparte amestecul de avocado uniform pe 4 felii de paine. Se acopera cu feliile ramase.
3. Se incalzeste o tigaie mare la foc mic. Se adauga sandvisurile si se gatesc pana capata o culoare aurie si branza se topeste, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Se serveste imediat.