Ravioli proaspete sau congelate sunt gata in cateva minute si transforma aceasta supa de legume intr-un fel de mancare principal.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cani mix de ardei gras si ceapa, taiate cubulete
- 2 catei de usturoi, maruntiti
- 800g rosii in bulion, tocate
- 420ml supa de legume
- 1 1/2 cani apa fierbinte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 250g ravioli ( cu carne sau branza, la alegere)
- 2 cani dovlecei cubulete
- piper
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare.2. Se adauga, ardeiul si ceapa, usturoiul si si se calesc, amestecand, timp de 1 minut.
3. Se adauga rosiile, supa de legume, apa si busuioc. Se da in fiert la foc mare.
4. Se adauga ravioli si se fierbe cu 3 minute mai putin decat este scris pe pachet.
5. Se adauga dovleceii. Se fierbe pana cand dovleceii sunt fragezi, aproximativ 3 minute.
6.Se asezoneaza cu piper.