Ravioli proaspete sau congelate sunt gata in cateva minute si transforma aceasta supa de legume intr-un fel de mancare principal.

Supa De Legume Cu Ravioli
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cani mix de ardei gras si ceapa, taiate cubulete
  • 2 catei de usturoi, maruntiti
  • 800g rosii in bulion, tocate
  • 420ml supa de legume
  • 1 1/2 cani apa fierbinte
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 250g ravioli ( cu carne sau branza, la alegere)
  • 2 cani dovlecei cubulete
  • piper

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare.

2. Se adauga, ardeiul si ceapa, usturoiul si si se calesc, amestecand, timp de 1 minut.

3. Se adauga rosiile, supa de legume, apa si busuioc. Se da in fiert la foc mare.

4. Se adauga ravioli si se fierbe cu 3 minute mai putin decat este scris pe pachet.

5. Se adauga dovleceii. Se fierbe pana cand dovleceii sunt fragezi, aproximativ 3 minute.

6.Se asezoneaza cu piper.