O supa usoara si delicioasa, perfecta pentru vara. Iar painea toast cu branza o completeaza perfect.

Supa De Rosii Si Toast Cu Branza

Ingrediente

  • 4 ardei rosii, fara seminte
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1kg rosii
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 ceapa rosie
  • 300-400ml supa de legume
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura tarhon
  • 1 bagheta mica, taiata felii
  • branza de capra, taiata felii

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se pun ardeii intr-o tava si se stropesc cu 1 lingura de ulei. Se pun rosiile si usturoiul, curatat, intr-o alta tava, se asezoneaza, si se stropesc cu putin ulei. Se pune tava cu ardei pe raftul de sus al cuptorului si rosiile in cel de jos. Se coc timp de 25-30 de minute sau pana cand se pot decoji. Se scot si se curata.

2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa si se caleste usor timp de 5-8 minute sau pana se inmoaie. Se adauga rosiile, ardeii si usturoiul, decojite. Se adauga supa de legume, pasta de tomate si tarhonul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acopera si se lasa sa fiarba usor pana cand este gata.

3. Se incalzeste o tigaie grill. Se pun feliile de paine si se prajesc pe o parte. Se adauga felii de branza de capra, pe partea care nu a fost prajita, Se asezoneaza cu piper negru si se mai lasa putin pe gratar, pana cand branza se topeste putin.

4. Intre timp, se paseaza supa. Se asezoneaza si se imparte in boluri. Se serveste alaturi de painea toast.