Timp total 2 ore și 41 minute

Ingrediente

  • o caserola de oase de vitel cu maduva, taiate bucati (azi 1.34 kg)
  • 2 morcovi
  • o ceapa in care s-au implantat doua cuisoare
  • un ardei verde (rosu, galben)
  • o jumatate de litru de suc de rosii (sau alt agent acidifiant: otet de vin , de mere, de prune, suc de lamaie, bors fiert si
  • spumuit)
  • un pastarnac
  • o felie de telina radacina
  • bouquet garni: 4 crengute de cimbru, o frunza de telina, o frunza de dafin
  • o lingurita buna de seminte de chimen
  • doua boabe de enibahar (allspices)
  • piper, alb si negru (verde, rosu, sau de culoarea politica careia i apartineti)
  • o jumatate de pahar de vin rosu, sec.
  • o lingura de sare,
  • paine neagra prajita.
  • crutoane.