O supa aromata, servita cu branza Cheddar rasa si tortilla.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 450g piept de pui fara piele
- 1 lingura de ulei vegetal
- 1/2 ceasca ceapa, cubulete
- 1 catel de usturoi, tocat
- supa de pui
- 1 cana masa harina (faina de porumb)
- 3 cani de apa
- 1 cana de sos enchilada
- 2 cani branza Cheddar
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita praf de chili
- 1/2 lingurita chimen
Mod de preparare
1. Se pune o oala mare la foc mediu, se gateste pieptul de pui in ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Se scoate si se lasa deoparte.2. Se gateste ceapa si usturoiul in uleiul ramas pana cand ceapa este translucida. Se adauga supa de pui.
3. Intr-un castron, se amesteca masa harina si 2 cesti de apa pana se omogenizeaza. Se adauga in cratita, cu restul de 1 cana de apa, sos enchilada, Cheddar, sare, chili si chimen. Se lasa sa fiarba.
4. Se taie puiul gatit si se adauga in oala. Se reduce caldura si se fierbe 30-40 de minute, pana cand se ingroasa.