Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.

Tinola de pui - supa miraculoasa
Timp total 55 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 bucata de ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingura sos de peste
  • 1,350kg pulpe de pui, spalate si uscate
  • 400g supa de pui
  • 1 dovlecel, curatat si taiat in bucati
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 varza bok choy, tocata
  • 220g spanac

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, la foc mediu; se calesc ceapa si usturoiul in uleiul fierbinte. Se adauga rapid ghimbirul si sosul de peste inainte de a adauga puiul; se gatesc impreuna timp de 5 minute. Se toarna supa de pui peste amestec si se fierbe inca 5 minute. Se adauga dovlecelul si se fierbe pana cand puiul este fraged, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga varza bok choy si spanacul; Se lasa sa fiarba pana cand toate legumele sun fragede. Se serveste calda.