Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.
Timp total 55 minute
Ingrediente
1 lingura ulei
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, tocati
1 bucata de ghimbir proaspat, ras
1 lingura sos de peste
1,350kg pulpe de pui, spalate si uscate
400g supa de pui
1 dovlecel, curatat si taiat in bucati
sare si piper, dupa gust
1 varza bok choy, tocata
220g spanac
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, la foc mediu; se calesc ceapa si usturoiul in uleiul fierbinte. Se adauga rapid ghimbirul si sosul de peste inainte de a adauga puiul; se gatesc impreuna timp de 5 minute. Se toarna supa de pui peste amestec si se fierbe inca 5 minute. Se adauga dovlecelul si se fierbe pana cand puiul este fraged, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga varza bok choy si spanacul; Se lasa sa fiarba pana cand toate legumele sun fragede. Se serveste calda.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la gustări sănătoase la prăjituri păcătoase, avem meniul perfect. Abonează-te și nu-ți va mai fi foame de idei.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului