Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.
Ingrediente
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 bucata de ghimbir proaspat, ras
- 1 lingura sos de peste
- 1,350kg pulpe de pui, spalate si uscate
- 400g supa de pui
- 1 dovlecel, curatat si taiat in bucati
- sare si piper, dupa gust
- 1 varza bok choy, tocata
- 220g spanac
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, la foc mediu; se calesc ceapa si usturoiul in uleiul fierbinte. Se adauga rapid ghimbirul si sosul de peste inainte de a adauga puiul; se gatesc impreuna timp de 5 minute. Se toarna supa de pui peste amestec si se fierbe inca 5 minute. Se adauga dovlecelul si se fierbe pana cand puiul este fraged, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga varza bok choy si spanacul; Se lasa sa fiarba pana cand toate legumele sun fragede. Se serveste calda.