Timp total 1 oră și 11 minute
Ingrediente
- Crusta de tarta:
- • 1 cană (200 g) Faina
- • 1/4 linguriţă de zahăr
- • 1 lingurita de sare
- • 100g unt, tăiat în bucăţi mici
- • 2-3 linguri de apă foarte rece
- Umplutura:
- • cam 1,5 kg dovleac crud
- • 2 linguri de gem de portocale
- • 1 cană de zahăr
- • 1 cana nuci tocate si prajite
- • o lingura de amidon alimentar
- • 1/2 linguriţă de Cuişoare pisate
- • 1/4 linguriţă de Nucşoară pisata
- • 1/2 linguriţă scortisoara pisata
- • 1/4 lingurita ienibahar pisat
- • 3 ouă, uşor bătute
- • 1 cană cu smantana grasa
- Décor:
- • 1 cană (200 g) Faina
- • 1/4 linguriţă de zahăr
- • 1 lingurita de sare
- • 100g unt, tăiat în bucăţi mici
- • 2-3 linguri de apă foarte rece
- • 2-3 lingurite zahar brun