Timp total 1 oră și 11 minute

Ingrediente

  • Crusta de tarta:
  • • 1 cană (200 g) Faina
  • • 1/4 linguriţă de zahăr
  • • 1 lingurita de sare
  • • 100g unt, tăiat în bucăţi mici
  • • 2-3 linguri de apă foarte rece
  • Umplutura:
  • • cam 1,5 kg dovleac crud
  • • 2 linguri de gem de portocale
  • • 1 cană de zahăr
  • • 1 cana nuci tocate si prajite
  • • o lingura de amidon alimentar
  • • 1/2 linguriţă de Cuişoare pisate
  • • 1/4 linguriţă de Nucşoară pisata
  • • 1/2 linguriţă scortisoara pisata
  • • 1/4 lingurita ienibahar pisat
  • • 3 ouă, uşor bătute
  • • 1 cană cu smantana grasa
  • Décor:
  • • 1 cană (200 g) Faina
  • • 1/4 linguriţă de zahăr
  • • 1 lingurita de sare
  • • 100g unt, tăiat în bucăţi mici
  • • 2-3 linguri de apă foarte rece
  • • 2-3 lingurite zahar brun