Desertul nu trebuie neaparat sa fie complicat pentru a fi gustos. Incearca aromele simple din aceasta tarta!
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 375g foietaj
- faina
- 1 ou, batut
- 15g unt
- 390g compot de piersici
- 2 lingurite de miere
- mascarpone
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se pune aluatul pe o suprafata pudrata cu faina si se intinde pentru a face un patrat. Se inteapa peste tot cu o furculita, se perie cu oul batut si se pune in cuptor. Dupa 10 minute, se acopera cu o alta foaie de copt si se gateste timp de inca 10 minute.2. Intre timp, se scurg piersicile, pastrand siropul si se taie fiecare in felii. Se incalzeste o cratita mica la foc mediu, apoi se adauga untul, 4 linguri de sirop, miere si piersicile. Se fierbe usor timp de 5 minute pana cand siropul este lipicios.
3. Se scoate aluatul din cuptor. Se aranjeaza piersicile deasupra si se toarna siropul. Se taie in 4 sau 6 bucati si se servesc cu mascarpone.