Aceste aperitive pentru care nu ai nevoie de cuptor, sunt foarte gustoase si se fac foarte rapid. In plus, arata minunat. Mancarea perfecta de petrecere? Noi asa credem.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 4 sfecle rosii, fierte
- 1 catel de usturoi
- 50g iaurt grecesc
- 2 linguri de melasa de rodie
- 40g de pesmet proaspat
- 40g de alune, tocate
- 150g branza de capra foarte moale
- 24 cupe de tarte
Mod de preparare
1. Intr-un blender, se paseaza sfecla rosie cu usturoiul, iaurtul grecesc, melasa de rodie, pesmetul, alunele si condimentele pentru a forma o pasta grosiera.2. Se pune branza intr-o punga de patiserie, apoi se umplu cupele pe jumatate.
3. Se acopera cu o lingura de pasta de sfecla rosie, apoi se decoreaza fiecare cu o frunza proaspata de coriandru. Se servesc imediat sau se pastreaza in frigider, acoperite, timp de pana la 2 zile.