1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se amesteca 250 g mascarpone cu 3 linguri de hrean ras si sucul de la 1 lamaie, apoi se asezoneaza. Se taie foietajul in sferturi, marcand, cu un cutit, o margine de 1 cm in jurul fiecarei bucati. Se inteapa centrele cu o furculita, apoi se raspandeste amestecul, Se pun bucatele de sfecla fiarta peste amestec. Se condimenteaza, se imprastie cu ulei de masline, se perie pe margini cu ou batut, apoi se coace timp de 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se adauga bucatele de somon afumat si patrunjel tocat, apoi se serveste.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la diete la prăjituri, avem tot ce îți trebuie! Abonează-te să nu rămâi flămând de inspirație.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului