Timp total 25 minute
Ingrediente
- 150g prune uscate fara samburi, faramitate
- 60 ml vin
- 125 ml espresso
- 2 linguri cacao
- 1 lingurita cafea proaspat macinata
- 80 ml sirop de orez
- 80g seminte de chia
- 400ml lapte de cocos
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 40g fulgi de cacao
Mod de preparare
1. Se inmoaie prunele uscate in vin si espresso. Se lasa deoparte timp de 3 ore.2. Intre timp, se combina de cacao, cafea macinata, 2 linguri de sirop de orez, 40g seminte de chia, 150ml lapte de cocos si 185ml apa calda intr-un bol. Se amesteca pentru a combina bine, apoi se transfera intr-un recipient etans si se raceste timp de 3 ore.
3. Se pune vanilia si restul de 40g seminte de chia, 2 linguri de sirop de orez si 250ml lapte de cocos intr-un bol separat si se amesteca pentru a combina bine, apoi se transfera intr-un recipient etans si se raceste timp de 3 ore.
4. Pentru a servi, se bat amestecul de vanilie si cel de cacao cu o lingura sa se inmoaie. Se pun prunele in 4 pahare si se cerne un pic de cacao peste. Se adauga jumatate din amestecul de vanilie, apoi cel de cacao, apoi se termina cu un strat final de vanilie. Se adauga fulgi de cacao si se serveste.