Un preparat rapid care se poate servi cu tortillas de porumb.

Tocana De Porc Cu Ardei Iute
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 4 lingurite ulei de masline
  • 450g muschi de porc, taiat cubulete
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 ardei grasi iuti, taiati cubulete
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 cartof mediu, curatat si taiat cubulete
  • 400ml supa de pui
  • 1 1/2 lingurita chimen
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura suc de lime

Mod de preparare

1. Se incalzesc 2 lingurite de ulei intr-o cratita, la foc mediu. Se adauga carnea de porc, amestecand, pana cand isi schimba culoarea, aproximativ 5 minute. Se transfera intr-un castron, cu tot cu suc.

2. Se adauga restul de 2 lingurite de ulei, ceapa si ardeii in tigaie. Se gatesc, amestecand, pana cand inmoaie. Se adauga usturoiul si se gateste inca 1 minut.

3. Se adauga cartofii, supa de pui, chimen, oregano si sare. Se reduce caldura si se lasa pe foc pana cand cartofii sunt fragezi, aproximativ 10 minute.

4. Se pune carnea de porc din nou in tigaie si se fierbe, partial acoperit, pana cand carnea de porc este gatita si cartofii sunt fragezi.

5. Se adauga suc de lime inainte de servire.