O reteta cu arome imbietoare, perfecta pentru Postul Pastelui.

Tocana Cu Fasole, Naut Si Dovleac
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 1/2 dovleac
  • 1 praz
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite boia dulce
  • 390g rosii tocate
  • 450ml supa de legume
  • 400g fasole
  • 400g naut
  • 200g spanac

Mod de preparare

1. Se taie ceapa in felii. Se cojeste si se taie dovleacul in cuburi de 2 cm. Se taie prazul.

2. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare. Cand este fierbinte, se adauga ceapa, dovleacul, prazul si boia de ardei, apoi se calesc timp de 10 minute.

3. Se adauga rosiile tocate si supa de legume, apoi se fierbe timp de 15-20 de minute. Se scurg si se spala fasolea si nautul, apoi se adauga la tocana impreuna cu spanacul. Se fierb timp de 5-10 minute. Se asezoneaza, apoi se serveste.