Timp total 1 oră și 30 minute
Ingrediente
- Pt. culorile naturale:
- O lingura suc de sfecla
- O lingura suc de morcovi
- Un galbenus de ou
- O lingura spanac piure
- 2 linguri afine pasate (sau sucul)
- 2 linguri suc de mure (mure pasate)
- Pentru blatul de tort:
- 225g faina
- 2 linguri praf de copt
- O1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 250g zahar
- 60g unt
- 2 albusuri
- 1 lingura si jumatate de ulei
- 400g lapte
- 120g iaurt (fara grasime)
- 2 lingurite si jumatate de esenta de vanilie
- Pentru crema de unt:
- 410g zahar pudra
- 110g unt (moale)
- O lingura extract de vanilie
- 3 linguri lapte
- Pentru glazura de frisca:
- 200g frisca lichida
- 30g zahar
- Un varf de sare
- O lingura extract de vanilie