Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • Pt. culorile naturale:
  • O lingura suc de sfecla
  • O lingura suc de morcovi
  • Un galbenus de ou
  • O lingura spanac piure
  • 2 linguri afine pasate (sau sucul)
  • 2 linguri suc de mure (mure pasate)
  • Pentru blatul de tort:
  • 225g faina
  • 2 linguri praf de copt
  • O1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 250g zahar
  • 60g unt
  • 2 albusuri
  • 1 lingura si jumatate de ulei
  • 400g lapte
  • 120g iaurt (fara grasime)
  • 2 lingurite si jumatate de esenta de vanilie
  • Pentru crema de unt:
  • 410g zahar pudra
  • 110g unt (moale)
  • O lingura extract de vanilie
  • 3 linguri lapte
  • Pentru glazura de frisca:
  • 200g frisca lichida
  • 30g zahar
  • Un varf de sare
  • O lingura extract de vanilie