Timp total 4 ore

Ingrediente

  • BLAT DE CACAO (este de fapt o negresa fara dulceata si fara nuci):
  • 1 cana zahar, 1 cana ulei, 1 cana apa, 1 plic praf de copt sau amoniac, esente de care vreti, cacao, faina cat cuprinde sa fie aluatul moicalut;
  • BLAT DE MERE:
  • tot pentru 2 foi in 2 tavi, daca faceti intr-o tava, iese mai gros si-l puteti felia:
  • 150 gr zahar, 400 ml apa, 100 ml ulei, 50-100 gr nuci macinate, 4 mere rase, praf de copt sau amoniac pentru crestere, faina cat cuprinde.
  • CREMA DE CARAMEL:
  • o cana cu zahar, 500 ml apa, 5 linguri pline cu faina, jumatate pachet margarina, cacao, esenta de rom
  • CREMA DE PIERSICI:
  • 1400 ml suc de piersici, 3 plicuri de budinca, eu am avut 2 de vanilie si una caramel, 9 linguri pline cu zahar, 4 linguri de Gustin, eu nu am pus si mi-a parut rau,1 pachet cu margarina