Prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata
Prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata retete: cum gatesti prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata si cele mai gustoase retete de prajitura cu ciocolata alba, prajitura cu piscoturi si crema ciocolata, lava cake cu ciocolata alba, lava cake cu ciocolata alba in interior, lava cake cu ciocolata alba si neagra, prajitura alba, prajitura cu mac si glazura de ciocolata, prajitura desteapta cu ciocolata, prajitura cu crema de gris, prajitura cu banane si ciocolata.Prajitura cu ciocolata si musli
Blat: * 2 oua * 50 g unt * 50 ml lapte * 100 g zahar * 100 g faina * 30 g cacao * 10 g praf de copt Crema: * 200 g crema alune * 100 g unt * 100 g zahar pudra * 50 ml frisca * 1 lingura ness * 1 cana musli(eu am pus in glazura,dar mi-am dat seama ca am gresit pentru ca e greu de taiat,deci puneti in crema cerealele) Glazura: * 120 g ciocolata amaruie * 50 g unt * 50 ml frisca
Prajitura cu ciocolata, frisca si batoane
Blat(3 foi):6 oua6 linguri de zahar6 linguri faina3 linguri ulei(unt topit)3-4 linguri cacao10 g praf de coptCrema ganche:200 g ciocolata neagra(milka)250 ml frisca lichida(eu folosesc meggle pentru ca este foarte buna in comparatie cu hulala,care aici am folosit-o pt ca mai aveam in cutie,dar nu o recomand deloc)Crema de frisca cu mars:200 ml frisca5 g gelatina3 batoane mars50 g ciocolata rasaGlazura:100 g ciocolata2 linguri lapte1 lingura untSirop:150 ml apa100 g zaharrom
Prajitura cu foi si crema
Pentru foi: 3 oua 3 linguri ulei 6 linguri zahar 1 pliculet amoniac faina cat cuprindePentru crema: 1 l lapte 4 linguri amidon 4 linguri cacao 1 esenta rom 6 linguri zahar Pentru glazura: 1 ciocolata neagra 1/2 ciocolata alba 4-5 linguri smantana dulce
Trufe Oreo cu ciocolată albă
Deserturile simple, fără coacere, care se fac din câteva ingrediente sunt cele mai iubite și mai apreciate. Este și cazul bomboanelor pe care vi le propunem astăzi. O rețetă simplă și rapidă de bomboane cu Oreo, învelite în glazură de ciocolată albă. Pe cât de simplu se prepară, pe atât de gustoase sunt și vă veți impresiona musafirii cu ele.
Ganache de ciocolată albă
Ganache-ul este cea mai populară cremă de tort, care se face din ingrediente la îndemână, simplă și rapidă. Fie că vorbim despre ganache de ciocolată neagră sau albă, aveți nevoie de ingrediente de calitate pentru o cremă deliciosă și pufoasă. Secretul este ca ganache-ul să fie rece de la frigider atunci când îl bateți cu mixerul și să nu mixați mai mult decât trebuie, pentru că altfel se va tăia. Un minut în plus de mixat și frișca se va separa, iar crema va fi compromisă.
Prăjitura Albă ca Zăpada - rețeta tradițională
Prăjitura Albă ca Zăpada este una dintre cele mai populare și iubite prăjituri din bucătăria românească. Poartă acest nume pentru că atât crema, cât și foile și decorul de deasupra sunt albe.
Rulada cu nuca si ciocolata alba
Blat:4 oua;100 gr zahar;1 lingura amidon;3 linguri faina;un varf de sare;Crema:150 gr branza-crema;100 gr ciocolata alba topita;100 gr nuci prajite si macinate;
Prajitura Cu Ciocolata Alba Si Jeleu De Afine
Combinatia perfecta intre ciocolata cremoasa si jeleu racoritor, intr-un desert fin.
Mousse De Ciocolata Alba Si Neagra
O combinatie perfecta, de ciocolata alba si ciocolata cu lapte intr-un desert cremos, usor, care arata uimitor!
Prajitura cu ciocolata alba si zmeura
Asemanatoare ca textura cu negresele, aceste prajituri sunt pline de fructe si ciocolata alba, asa ca te poti bucura de ele dupa un pranz copios.
Ganache de ciocolată. Crema de ciocolată perfectă pentru orice tort sau prăjitură
Ganache-ul de ciocolată (crema ganaș) este arma secretă supremă pentru aproape orice desert, pentru că este foarte ușor de preparat, incredibil de versatil și adaugă o notă de lux oricărei prăjituri.
Tarta Cu Ciocolata Alba Si Afine
Aceasta prajitura decadenta este desert ideal pentru Ziua Indragostitilor. Se poate folosi aluatul gata preparat, pentru a fi si mai usor de facut.
Prajitura Cu Crema De Visine Si Ciocolata
Blat: 7 oua 7 linguri de zahar 7 linguri ulei 7 linguri faina amestecata cu un pliculet de praf de copt 2 linguri cacao Crema: 1 borcan mare de visine din compot sau 2 borcane de 400 ml 2 budinci de vanilie 10 linguri de zahar (eu nu pun asa de mult ca mie imi place mai acrisoara) 250 g margarina/unt Glazura: 200 g ciocolata cu lapte 150 g margarina
Prăjitură "Better than sex"
Numele acestei prăjituri spune multe despre gustul ei: Better than sex. O prăjitură pe cât de gustoasă, pe atât de apetisantă și deloc greu de făcut. Este un desert pe blat de pandișpan, cu cremă de ciocolată, caramel și frișcă. Ce poate fi mai bun de atât? Exact asta spuneam și noi!
Tort cu crema de ciocolata alba si kiwi
Aluat:· 3 oua· 100 gr zahar· 1 lingurita esenta de rom· 70 gr unt, topit· 50 ml lapte· 100 gr ciocolata amaruie, topita· 120 gr faina· 1 lingurita praf de copt· un praf sare Crema:· 200 ml frisca lichida· 400 gr ciocolata alba, topita si racita· 140 gr crema de branza· 300 gr kiwi, tocat marunt
Prajitura Cu Guinness Si Ciocolata Combina Perfect Ciocolata Si Berea
O prajitura care combina perfect ciocolata si berea.
Chec cu crema de alune si ciocolata
* 4 oua * 200 gr de unt moale * 200 gr de zahar * 300 gr faina * 1 plic de praf de copt * jumatate sticluta esenta de vanilie * 4-5 linguri de lapte (in functie de cum cere aluatul) * 3-4 linguri de crema de alune si ciocolata (Nusspli se numeste al meu, este exact ca Nutella, Nutoka, doar ca e alta firma) Nota: plicul de glazura nu l-am mai folosit pentru ca mi-a placut cum arata checul doar pudrat cu zahar praf.
Tort diplomat pentru mama
Ingrediente blat: - 2 oua - 105 g. zahar - 1 pachetel zahar vanilat - 30 g. faina - 1 praf de copt - 25 g. alune macinate Ingrediente pentru crema diplomat: 500 ml frisca 3 plicuri gelatina Dr.Oetker 4 oua 8 linguri rase de zahar fructe taiate cubulete ( ananas mango kivi portocala decojita de pelita ) nu exagerati cu cantitatea de fructe pentru-ca apare riscul sa se prinda rau crema din cauza exsesului de suc din fructe,lasati fructele sa se scurga de suc preventiv cantitatea de fructe nu trebuie sa depaseasca 1/3 din cantitatea cremei . Ingrediente pt ciocolata plastelina: 120 gr ciocolata neagra 60 gr miere + 1 lingura rasa de praf de lapte in caz ca ciocolata nu se modeleaza si se lipeste de dege 120 gr ciocolata alba 50 gr miere
Bombite De Ciocolata
Baza: 200 g ciocolata de lapte sau amaruie 150 g nutella 200 g de fulgi de orez Crema: 1) de ciocolata amaruie: 500 ml smanatana pt frisca 400 g ciocolata amaruie daca vreti-putin ness 2)de ciocolata alba si mocca 500 ml smantana pt frisca 300 g ciocolata alba 1 lingura de ness Glazura 350 g ciocolata amaruie 3 linguri unt topit sau ulei
Tort cu crema de ciocolata si nuca
Pentru blat: 6 oua 2 cani zahar 2 cani faina 1 lingurita amoniac 2 linguri cacao Pentru sirop: 1 cana apa 1/2 cana zahar 1 lingurita esenta de rom Pentru crema: 4 cani lapte 1 cana faina 1 cana zahar 1 pachet unt 2 cuburi de ciocolata menaj 1 plic cacao Pentru decor: 1 tableta de ciocolata cu lapte (sau 1 plic glazura ciocolata neagra Dr. Oetker) h^artie de copt Aditional: 200g miez de nuca tocat Creioane decor Dr. Oetker Ornamente fulgi dulci de zapada Dr. Oetker
Prajitura suedeza
Aluatul: 4 oua, 125 g zahar, 1 pachetel zahar vanilat, 125 g faina, 2 linguri amidon, 1 lingurita praf de copt. Crema: 2 foi de gelatina alba, 3 oua, 2 pachetele de praf de budinca de vanilie, 80 g zahar, 750 ml lapte, 1,2 kg mere rase (fara coaja), 2 linguri suc de lamaie. Decor: 750 g frisca batuta, 50 g zahar pudra, cateva felii de mere, stropite cu lamaie ca sa nu se innegreasca, 100 g ciocolata rasa.
Prajitura ciocolata si branza
200 gr biscuiti cu unt,100 gr unt sarat,5 linguri zahar,600 gr branza grasa,300 ml frisca,300 gr ciocolata alba,200 gr ciocolata cu lapte,40 gr bomboane de ciocolata alba
Tort de inghetata cu blat de bezea
Ingrediente blat:- 3 albușuri- un praf sare- 175 g zahăr- 1 linguriță suc de lămâieINGREDIENTE CREMA- 375g zmeură- 75g ciocolata albă- 5 galbenușuri- 125 ml lapte- 120g zahăr- 3 foi gelatină albă- 400ml frișcăPENTRU DECOR- spirale de ciocolată albă- fructe de pădure- frunze de izmușoara
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba
o500 ml crema de vanilie o100 gr ciocolata cu lapte, topita o100 gr fulgi de ciocolata alba
Prajitura cu lamaie si afine
Pentru blat: 240 g biscuiti 150 g unt Pentru crema: 330 g ciocolata alba 150 ml lapte 375 ml frisca lichida zeama de la o lamaie mare 110 g unt 20 g gelatina praf 200 g afine 80 g zahar Pentru glazura: 75 ml frisca lichida 75 g ciocolata alba coaja rasa de la o lamaie Pentru decor: 30 g nuca de cocos
Bulgari De Zapada Din Ciocolata
Acestea pot fi, oficial, prajiturile mele preferate de Craciun.
Cheesecake Cu Ciocolata Alba Si Zmeura
Aceasta reteta fara coacere este gata in 15 minute si are doar sase ingrediente, dar este suficient de sofisticata pentru a-ti impresiona invitatii.
Prajitura din ciocolata si capsuni
Pentru blat: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina o priza sare 1 plic zahar vanilat Pentru spuma de ciocolata: 200 g ciocolata amaruie 75 ml ness 4 galbenusuri de ou 1plic zahar vanilat 250 g frisca lichida 4 linguri zahar 1/2 lingurita coaja de portocala 1 plic gelatina pudra alba Pentru deocr: 250 g capsuni fulgi de ciocolata alba si neagra
Inghetata de iaurt cu ciocolata alba
o100 gr ciocolata alba (eu am folosit 50 gr ciocolata alba cu bucati de banane si 50 gr ciocolata alba cu bucati de capsuni) o400 gr iaurt o200 ml lapte o5 linguri zahar pudra o2 lingurite esenta de vanilie
Prajitura cu stafide si ciocolata
400 gr foi de prajitura,1 kg crema de cacao,200 gr stafide sau fructe confiate,400 gr ciocolata menaj
Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata
6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt
Tort cu mascarpone, ciocolata alba si glazura de zmeura
Pentru blat am folosit:180 g biscuiti simpli macinati ,o lingura de zahar si100 g ciocolata alba topita.Pt crema:300 ml lapte condensat ,200 g ciocolata alba ,300 ml frisca ,o lingurita de esenta de vanilie ,4 foi de gelatina ,1 cutie mascarpone Delaco30 g lichior(eu am folosit cherry ).Glazura :350 g zmeura congelate200 g zahar1 lamaie
Rulada Cu Ciocolata Alba Si Zmeura
80g ciocolata alba 4 oua 1/2 lingurita esenta de migdale 100g zahar pudra 75g faina Pentru umplutura: 80g ciocolata alba 300ml frisca lichida esenta de vanilie 180g zmeura
Tarta italieneasca cu crema custard
Crema de ciocolata alba si aluat pufos intr-o combinatie perfecta pentru un desert indulgent.
Prajitura moale cu ciocolata
Blat:150 g ciocolata amaruie3 oua50 g faina75 g zahar brun35 g unt1 lingurita praf de copt3 lingurite de cappuccinoEsenta de romVanilie1 lingura cognac1 lingura lichior de fructe de padureUn praf de sareO mana alune de padureCrema:250 ml lapte1 budinca de vanilie3 galbenusuri65 gr zahar30 gr faina50 gr ciocolata amaruiePentru décor:CacaoCiocolata albaBomboane de ciocolata sau cereale in ciocolataPentru insiropat faceti o cafea mai concentrata si amestecati-o cu putin cognac
Tort imbracat in Crema Caramel
Blatul: 6 oua 6 lg. zahar, 6 lg faina 2 lg cacao, zahar vanilat praf de copt Crema alba: 1 pachet de branza dulce grasa (250 gr.), 1 ciocolata alba, 200 gr. frisca Hulala. Crema ganache de caramel: 2 ciocolate caramel 300 frisca Hulala.
Prajitura cu blat de biscuiti si crema de cacao neagra
Pentru crema 100 g cacao 4 oua 250 g zahar 200 g unt 1 fiola esenta de rom 2 pliculete zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie Pentru blat 300 g biscuiti digestivi sau populari 200ml margarina lichida Unirea Pentru ornat 30 de visine 30 g ciocolata alba
Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura
Blat:* 4 oua* 4 linguri zahar tos* 4 linguri faina* 100 g ciocolata alba* esenta de bergamotaPentru crema:* 250 g zmeura* 200 g mascarpone* 100 g frisca lichida* agar-agar* 100 g zaharPasta de zahar:(se face cu o zi inainte)* 1 lingura gelatina* 6 lingura apa* 1 lingura unt* 2 linguri miere* 500 g zahar pudra
Tort cu mandarine si ciocolata alba
Ingrediente blat:6 oua,6 linguri zahar,5 linguri faina (obisnuita, eu am avut 000),o lingura cu varf cu cacao,o fiola esenta vanilie,2 linguri cu varf ciocolata amaruie razuita,coaja de la o lamaieIngrediente crema de mandarine:2 conserve mandarine,3 linguri cu zahar pudra,200 ml frisca lichida (eu am avut din cea vegetala),trei sferturi dintr-un plic cu gelatina granuleIngrediente crema ciocolata alba:250 g ciocolata alba,200 ml frisca,3 linguri zahar pudra,250 ml frisca lichida,un sfert dintr-un plic cu gelatina granule
Prajitura triunghi cu biscuiti si crema
Prima crema de ciocolata:150g de margarina pentru crema,15 linguri de zahar pudra,3 linguri cacao,esenta de romA doua crema:un plic de praf de inghetata de capsuni sau creme ole de capsuni,100ml lapte rece,5 g gelatinaMai avem nevoie de:30 bucati de biscuiti Petite Bure de cocos,bombonele decor de ciocolata.
Prajitura cu ciocolata si crema de lapte
FOI:10 oua; 200 grame zahar; 2 pachetele de zahar vanilat; 5 linguri pline cu gris pentru bebe - eu nu am avut asa ceva, presupun ca e vorba de gris instant pentru bebelusi, asa ca am pus; 5 linguri de pesmet alb fin; 5 linguri pline de faina; 5 linguri pline de cacao amara; 5 linguri de miere (de salcam); 1,5 pac. de praf de copt; 1 praf de sare; 50 ml lapte; 270 ml ulei;GLAZURA 1 (PESTE CREMA):120 grame ciocolata de menaj; 70 de grame de unt; 1 lingura de apa; 2 linguri de ulei;GLAZURA 2 (PENTRU FINISAREA PRAJITURII):220 de grame de ciocolata de menaj; 100 grame de unt; 3 linguri de ulei; 1 lingura de apa; 1 lingura zahar praf; 700 mililitri de smantana dulce 1 pachetel de gelatina instant sau 2 pachetele de intaritor de frisca 3 linguri de lapte (eu am folosit lapte condensat) 2 lingura de miere 1/2 de lingura de esenta de vanilie .
Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaie
Blat:6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri ulei, 1 lingurita praf de copt,coaja rasa da lamaie, esenta de vanilie, 10 linguri fainaSirop:100 g zahar, 200 ml apa, zeama de lamaie, esenta de vanilieCrema:500 ml frisca lichida, 300 g ciocolata alba simpla, 2 lingurite gelatina, 4 linguri nuca de cocos, 2-3 linguri cu zeama de lamaieDecor:frisca, ciocolata alba, fulgi de migdale
trandafiri din ciocolata
454 g ciocolata ( neagra sau de lapte) 224 gr glucoza (sau in functie de tara - energizant miere artificiala Pentru ciocolata alba, 454 g ciocolata alba 168 g glucoza
Prajitura fara zahar - rulada perfecta pentru dieta sau diabet
Pentru blat: -6 oua -6 linguri de faina -un pliculet de praf de copt Pentru crema alba: -350 ml frisca lichida Pentru crema neagra: -100 gr ciocolata dietetica sau un pliculet de praf de cappucino/ciocolata calda -2 linguri amidon -150 ml apa Pentru umplutura: -doua mere -praf de scortisoara -suc de la jumatate de lamaie Am folosit si dulceata dietetica de visine dar niciuna din cele mentionate mai sus (cremele alba neagra si dulceata) nu sunt obligatorii...insa ii dau un gust de senzatie...
Tarta Cu Cardamom Si Ciocolata Alba Si Neagra
Aceasta tarta rafinata combina in mod ingenios ciocolata alba si cea amara cu cardamom parfumat.
Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema
Blat:4 albusuri1 pahar zahar=300 g2 1/2 pahare cu nuca de cocos=250 gCiocolata:2 linguri cacao2 linguri zahar1 lingura ness cafe100 g ciocolata amaruieputin lapte sau smantana de friscaCrema:1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-eu am pus doua cutii (2x200ml)1 plic praf instant de budinca de vanilie (gen creme ole)Ciocolata rasa
Prajitura cu foi de zahar ars
Pentru foile de zahar ars:* 2 galbenusuri* 300 g zahar* 180 ml ulei* 180 ml lapte* 1 lingurita bicarbonat de sodiu* faina cat cuprinde Crema de vanilie:* 500 ml lapte* 180 g zahar* 200 g unt* 100 g ciocolata alba* 3-4 linguri amidon* 1 pastaie de vanilie (esenta de vanilie) Crema cu gem de prune si nuci:* 500 g gem de prune cu nuci* 150 ml frisca lichida* 100 g ciocolata neagra Pentru decor:* 100 g ciocolata neagra* 100 ml frisca lichida
Tort cu ciocolata alba si ananas (Video)
Ingrediente pentru blat: 6 oua 10 linguri de faina 10 linguri de zahar 4 linguri de ulei 1 pliculet de praf de copt Ingrediente pentru crema ganache: 500 gr ciocolata alba 400 ml frisca lichida 1 ananas mediu
Prajitura cu lava de ciocolata
BLATUL:150g faina120g zahar3 oua60g. ulei1/2 lingurita praf de copt2 linguri de romaproximativ 50 ml suc de lamaiecoaja rasa de lamaie Topping: 100 g de ciocolata amara50 g ciocolata alba4 linguri lapte
Prajitura cu branza si ciocolata
Crema-Ricotta250g ricotta200g smantana groasa (sour cream)60g zaharcoaja rasa de la o portocala2 linguri Grand Marnier1 lingura zeama de lamaie2 oua20g amidonCrema-Ciocolata200g branza-crema la temperatura camerei100g ciocolata amaruie80ml lapte caldut1 lingurita rom2 linguri stafide inmuiate in rom2 linguri coaja de portocala si lamaie confiata taiata marunt (optional)putina ciocolata rasa pt. decor