O combinatie perfecta, de ciocolata alba si ciocolata cu lapte intr-un desert cremos, usor, care arata uimitor!

Mousse De Ciocolata Alba Si Neagra
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 250ml crema de branza
  • 100g ciocolata neagra
  • 100g ciocolata alba
  • 2 albusuri de ou
  • 2 linguri de zahar pudra
  • fructe de padure, pentru servire
  • inimi de ciocolata, pentru decorare

Mod de preparare

1. Se combin jumatate din crema de branza cu ciocolata neagra intr-un bol si se amesteca, deasupra unei cratite cu apa clocotaica, pusa la foc mic, pana cand ciocolata s-a topit. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se repeta cu restul de crema de branza si ciocolata alba.

2. Se bat albusurile pana cand se formeaza varfuri rigide, se adauga treptat zahar si se bate pana cand se dizolva. Se adauga cate o jumatate din cantitate in fiecare amestec de ciocolata.

3. Se pune cate o lingura de amestec, alternativ in 2 pahare de servire. Folosind un cutit, se formeaza un vartej pentru a combina amestecurile, apoi se lasa sa se raceasca timp de cel putin 30 de minute. Se decoreaza cu fructe de padure proaspete si inimi de ciocolata inainte de servire.