Retete cu Sunca Presata

Muffins cu ouă și șuncă pentru micul dejun

Brioșele cu ouă, șuncă și legume sunt o idee nemaipomenită pentru micul dejun sau pentru a fi luate la pachet. Sunt delicioase atât calde, cât și reci, și pot fi servite imediat sau luate la pachet la școală sau la birou. 

Pizza la cornet

Pizza este un preparat delicios și irezistibil, indiferent sub ce formă și cu ce ocazie am servi-o. De la cei mai mici, până la cei mai mari, nimeni nu poate rezista în fața unei felii de pizza aburinde. Dar ce-ați zice dacă v-am propune o altă modalitate de a prepara și servi pizza? Sub formă de cornete mai exact. Perfectă ca gustare, dar și pentru o petrecere sau atunci când aveți musafiri. 

Tortellini al forno

Pastele rumenite în cuptor, gratinate cu brânzeturi, sunt o alegere delicioasă pentru prânz sau cină. Se fac repede, nu aveți nevoie de multe ingrediente și sunt un preparat la îndemână atunci când vreți să pregătiți o masă rapidă.  Astăzi vă propunem o rețetă clasică de tortellini al forno, cu șuncă și ciuperci, rumeniți cu mozzarella și parmezan deasupra. 

Croque Monsieur

Croque Monsieur este, așa cum sugerează și numele, un sendviș clasic franțuzesc, care se face în pâine. Este delicios, simplu de făcut, se servește cald și se potrivește atât pentru micul dejun, cât și ca gustare. 

Cartofi umpluți cu telemea și șuncă

Cartofii sunt o alegere inspirată de fiecare dată, fie că vorbim despre feluri principale sau garnituri. De la cele mai simple, până la cele mai complexe rețete, cartofii au calitatea de a fi foarte versatili și ușor de alăturat în orice combinație de mâncare.  Astăzi vă propunem o rețetă de cartofi umpluți cu brânză și șuncă, pe care o puteți prepara pentru orice ocazie. Este simplu de făcut și ieftină, pentru că aveți nevoie doar de ingrediente accesibile și la îndemână. 

Ruladă simplă cu șuncă și cașcaval

Nu știm voi cum preferați, dar nouă cel mai mult ne plac rețetele simple, pentru care ai nevoie de puține ingrediente, dar cu gust wow. Dacă și voi preferați la fel, atunci această ruladă este fix ce vă trebuie. O ruladă delicioasă umplută cu șuncă și cașcaval, pe care o puteți pregăti ca aperitiv, ca gustare atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, pentru o masă rapidă și delicioasă. Rulada poate fi păstrată și savurată și rece, vă asigurăm că este la fel de gustoasă și că se potrivește perfect a doua zi, pe post de mic dejun. 

Tort de cartofi cu cheddar și șuncă

Combinația de cartofi cu cașcaval și cu șuncă este una absolut irezistibilă. De aceea rețetele pe bază de cartofi și brânzeturi sunt atât de populare. Se fac ușor, gustul este nemaipomenit și au un singur defect: numărul mare de calorii. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este un fel de mâncare pe cât de gustos și spectaculos, pe atât de simplu de făcut. Aveți nevoie de exact patru ingrediente și veți obține, fără mare bătaie de cap, un fel de mâncare cu care să mulțumiți toată familia.  Puteți folosi orice brânzeturi vă plac sau de care aveți în frigider: cașcaval afumat, brânză gruyere, mozarella etc, în combinație cu cheddarul roșu. Vă asigurăm că rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete, indiferent ce ați folosi.