Un desert care iti va da energie pentru intreaga zi.
Timp total 55 minute
Ingrediente
- 1 3/4 cani fulgi de quinoa
- 3/4 cana faina
- 1/2 cana de zahar brun
- 1/2 cana caise uscate, tocate
- 1 lingurita praf de copt
- 1 1/2 lingurite de scortisoara
- 1 lingura coaja de lamaie rasa fin
- 1 cana de afine uscate
- 100gunt
- 2/3 cana miere
- 1/3 cana lapte
- 2 oua, usor batute
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 180C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt, inclusiv pe margini.2. Se combina quinoa, faina, zahar, caise, praf de copt, scortisoara, coaja de lamaie si afine intr-un castron mare.
3. Se pun untul, mierea si laptele intr-o cratita la foc mediu. Se gatesc, amestecand, timp de 3 minute sau pana la omogenizare. Se adauga la amestecul de quinoa. Apoi, se adauga ouale. Se amesteca pentru a combina. Se intinde compozitia in tava pregatita. Se da la cuptor timp de 20 de minute. Se raceste, apoi se taie in batoane. Se serveste.