O gustare delicioasa si sanatoasa, care merge perfect la ceaiul de dupa-amiaza!

Biscuiti Cu Migdale, Fistic Si Ovaz
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1 cana de ovaz
  • 1/2 cana de fulgi de cocos
  • 1/2 cana de faina de migdale
  • 1/2 cana de fistic
  • 2 lingura ulei de cocos
  • 3 lingura de sirop de artar
  • 2 lingura de zahar de cocos
  • 1/2 lingurita de vanilie
  • 1 lingura de apa
  • 2 lingura de unt de arahide
  • 1/2 cana unt de cacao
  • 2 lingura de sirop de agave
  • 1/3 cana cacao

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 150 de grade Celsius.

2. Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amestec pana compozitia devine lipicioasa. Se adauga un pic mai mult sirop de artar in cazul in care amestecul nu se lipeste.

3. Se pune hartie de copt intr-o tava.

4. Cu ajutorul unei lingurite, se ia compozitia si se ruleaza intre palme, pana capata o forma sferica. Apoi se apasa usor pana se obtine o forma plata.

5. Se coc in cuptor timp de aproximativ 15 minute. Apoi se lasa sa se raceasca.

6. Pentru a face ciocolata pentru glazura, se topeste unt de cacao. Se adauga siropul si se amesteca. Se adauga pudra de cacao si se amesteca pana se obtine o crema.

7. Se inmoaie prajiturile in amestecul de ciocolata. Se pune in frigider pentru cateva minute sa se intareasca si apoi se inmoaie in amestecul de ciocolata din nou. Se decoreaza cu fistic.