Deserturile cu fructe, simple și rapide, fără coacere, sunt delicioase și la îndemână, perfecte pentru orice ocazie și mai ales pentru atunci când aveți poftă de ceva dulce și nu aveți prea mult timp să preparați ceva elaborat. 

Astăzi vă propunem o rețetă de budincă de mango cu lapte de cocos, ușoară, delicioasă și cu o culoare foarte apetisantă. 

Budincă de mango
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 2 bucăți mango bine copți
  • 3 lingurițe gelatină
  • 1/2 cană apă fierbinte
  • 1/3 cană zahăr
  • 1 cană lapte de cocos

Mod de preparare

Curățați fructele de mango și puneți miezul într-un robot de bucătărie. Pasați până când obțineți un piure cremos.

Încălziți apa și dizolvați gelatina în ea. Adăugați zahărul și amestecați până când s-au topit, atât gelatina, cât și zahărul. Lăsați să se răcească puțin, după care turnați amestecul peste piureul de mango.

Puneți și laptele de cocos și mixați până când toate ingredientele s-au omogenizat. Turnați budinca în recipiente mai mici și dați la frigider pentru câteva ore înainte de a o servi.

Poftă bună!