Deserturile rapide, ușoare și fără preparare termică sunt ideale atunci când vreți să preparați ceva rapid și delicios sau când aveți musafiri care s-au anunțat pe ultima sută de metri și nu aveți timp să pregătiți un desert elaborat.
Budinca pe care v-o propunem astăzi se servește rece sau chiar de la congelator, sub formă de înghețată, cu fructe proaspete și cu sos de ciocolată sau caramel. Este gata în 10 minute, dar trebuie să aveți răbdare până când se răcește.
Timp total 15 minute
Ingrediente
- 500 g mascarpone
- 250 ml frișcă lichidă
- 4 linguri miere
- 4 linguri lichior de ciocolată
- fructe proaspete pentru servit
Mod de preparare
Puneți frișca lichidă într-un bol și bateți cu mixerul până când capătă volum și consistență. Când frișca s-a întărit, adăugați crema mascarpone, mierea și lichiorul și mai mixați cât să se omogenizeze.Puneți amestecul în cupe și dați la congelator pentru câteva ore. Serviți cu fructe proaspete și cu topping de ciocolată.
Poftă bună!