Timp total 15 minute
Ingrediente
- 4 x 350g cartofi dulci (cu coaja)
- 400g naut, scurs
- 2 linguri pasta harissa
- 150g feta, maruntita
- 2 rosii, tocate
- 1/2 legatura coriandru, tocat
- 1 lingurita coaja de lamaie
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare
1. Se inteapa cartofii peste tot cu o furculita. Se pun pe o farfurie si se lasa la cuptorul cu microunde, timp de 8 minute sau pana cand se inmoaie.2. Intre timp, se incalzeste cuptorul. Se combina nautul si Harissa intr-un bol, apoi se pun pe o tava si se lasa la cuptor timp de 4 minute sau pana se rumenesc.
3. Se taie cartofii pe lungime, lasandu-le atasat la un capat, pentru a forma un "buzunar". Se pun pe o tava. Se acopera cu naut si feta. Se lasa timp de 4 minute sau pana cand devin aurii.
4. Se combina rosiile, coriandru, coaja de lamaie si uleiul intr-un bol. Se asezoneaza.
5. Se acopera cartofii cu sosul de rosii si se servesc.