Este o reteta minunata pe care o poti face atunci cand bananele s-au copt foarte tare.
Timp total 1 oră și 25 minute
Ingrediente
150g unt 300g faina 185g zahar pudra 2 oua, usor batute 1 lingura bicarbonat de sodiu 150ml lapte 3 banane medii, coapte, piure 50g ciocolata, tocata 50g nuci, tocateMod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava de chec si se tapeteaza cu faina. Folosind un mixer, se bat untul si zaharul intr-un castron pana cand crema devine usoara si pufoasa. Se adauga treptat ouale, amestecand tot timpul. Se incorporeaza faina, bicarbonatul de sodiu si un varf de sare. Se bate bine, apoi se adauga treptat laptele.2. Se adauga bananele, ciocolata s nucile taiate. Se pune amestecul in tava, netezind usor suprafata.
3. Se lasa la cuptor timp de aproximativ 1 ora si 10 minute pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata. Se lasa sa se raceasca in tava timp de cel putin 15 minute.