O placinta fara coacere cu crema de branza si budinca cu aroma ta preferata. Este catalogata una dintre cele mai gustoase placinte, asa ca te invitam sa o incerci.

Placinta cu banane
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1 1/2 cesti biscuiti graham
  • 1/4 ceasca zahar
  • 1/3 ceasca de unt topit
  • 5 banane
  • 85g crema de branza
  • 200g budinca instant de banane
  • 3 1/2 cesti de lapte
  • 230g frisca
  • 2 banane, felii (optional)
  • 1 lingura de suc de lamaie (optional)

Mod de preparare

1. Intr-un castron mediu, se amesteca biscuitii graham si zaharul. Se adauga untul topit. Se amesteca bine, apoi se preseaza amestecul la baza unei tavi de tarta.

2. Se taie bananele in felii si se formeaza un strat de felii de banane pe crusta de biscuiti. Se pastreaza resturile de banane ramase.

3. Intr-un castron mare, se bate crema de branza cu vanilia. Se adauga amestecul de budinca si frisca si se amesteca pana la omogenizare. Se adauga laptele si se amesteca pana cand toate ingredientele sunt combinate. Se toarna amestecul peste stratul de banane.

4. Se face un alt strat de felii de banane pe stratul de budinca. Se decoreaza cu frisca. Se lasa la frigider cel putin 3 ore înainte de servire. Daca se folosesc felii de banane pentru decor, se stropesc cu suc de lamaie pentru a preveni oxidarea.