O reteta perfecta pentru iarna, cand duci dorul fructelor.
Timp total 1 oră și 20 minute
Ingrediente
- 1 cana biscuiti Graham, zdrobiti
- 2 linguri de zahar
- 1/4 cana unt topit
- 230g crema de branza
- 1 cana smantana
- 3/4 cana zahar alb
- 1 lingurita extract de vanilie
- 2 linguri faina
- 4 oua
- 2 cani afine congelate
- 1/3 jeleu de afine
Mod de preparare
1. Se combina biscuitii zdrobiti cu 2 linguri de zahar si unt. Se amesteca bine si se preseaza pe partea inferioara a unei tavi.2. Se bate crema de branza. Se incorporeaza treptat smantana, 3/4 cani de zahar, vanilie si faina. Se adauga ouale, pe rand.
3. Se toarna amestecul in crusta. Se coace in cuptorul preincalzit la 165C timp de o ora.
4. Se raceste si se aseaza afinele deasupra. Se toarna jeleul peste afine si se raceste.