Gustul proaspat de mango din aceasta prajitura o face absolut senzationala.
Timp total 7 ore
Ingrediente
- 150g biscuiti
- 80g unt, topit
- 500g crema de branza
- 1/2 cana zahar pudra
- 300ml smantana, batuta
- 1 lingura de gelatina
- 1/4 cana de apa calda
- 4, mango decojite si taiate
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 mango, decojite si tocat, pentru a orna
Mod de preparare
1. Se maruntesc biscuitii intr-un blender pana sunt fin zdrobiti. Se adauga untul si se amesteca. Se preseaza compozitia pe baza unei tavi. Se lasa sa se raceasca timp de 15 minute.2. Intre timp, folosind un mixer electric, se bate crema de branza si zaharul intr-un bol pana se omogenizeaza. Se adauga smantana si e amesteca. Se combina gelatina si apa fierbinte intr-un castron mic, pana cand se dizolva gelatina. Se adauga, treptat, in amestecul de branza. Se toarna jumatate din amestecul de branza peste baza de biscuiti. Se acopera cu jumatate din feliile de mango, apoi se adauga restul de amestec de branza. Se baga la frigider peste noapte.
3. Se scoate din frigider cu 15 minute inainte de servire. Pentru a face glazura, se pune mango si sucul de lamaie intr-un blender si se amesteca pana la omogenizare. (Daca este necesar, se adauga putina apa, pana cand ajunge la consistenta dorita).
4. Se aranjeaza restul de felii de mango peste cheesecake si se toarna sosul deasupra.