Timp total 2 ore
Ingrediente
- 2 x 1-1.25kg coaste de porc
- Pentru glazura de marmelada:
- 225g marmalada
- 3 catei de usturoi
- 1/2 lingurita de piper
- 2 lingurite rozmarin
- 1 si 1/2 lingura mustar
- 3 linguri pasta de rosii
- 3 linguri suc de portocale sau lamai
- sare
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190 grade. Se pun coastele intr-o tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor timp de 60 de minute. Intre timp, se amesteca impreuna toate ingredientele pentru glazura de marmelada.2. Atunci cand coastele sunt gata, se ung generos cu glazura de marmelada si se baga la cuptor timp de 10 minute. Se intorc si se ung si pe partea cealalta. Se mai lasa 10 minute. Cand coastele sunt lipicioase, maronii si fragede, se scot din cuptor.
3. Se ung coastele cu glazura ramasa. Se acopera cu folie si se raceasca timp de 5-10 minute.