Un mod delicios de a gati carnea de porc, cu sos dulce, care merge perfect langa o portie de orez.

Cotlet de porc cu ananas
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 4 cotlete de porc
  • 400ml supa de pui
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de otet
  • 2 linguri de zahar brun
  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 1/2 cana suc de ananas

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu si se rumeneste cotletul de porc timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Se scoate si se lasa deoparte.

2. Se adauga supa de pui, sosul de soia si otetul in tigaie si se da in fiert. Se adauga cotletul de porc in tigaie, se reduce caldura si se fierbe timp de 20 de minute. Se scoate cotletul din tigaie, rezervand sosul si se lasa deoparte.

3. Intr-un castron, se amesteca zaharul brun, amidonul de porumb si sucul de ananas. Se adauga in tigaie, peste sosul ramas. Se da in fiert. Se serveste cotletul de porc alaturi de sos.