Cotlet De Porc Cu Legume Si Branza Feta
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

  • 350g cartofi noi, mici
  • 100g dovlecei
  • 150g baby morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura chimen
  • 2 cotlete de porc (250-300g fiecare)
  • 100g feta, maruntita
  • 50g busuioc verde
  • lamaie

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se pun cartofii, dovleceii si morcovii intr-o tava. Se stropesc legumele cu ulei, apoi se presara semintele de chimen si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la cuptor timp de 30 de minute.

2. In timp ce legumele sunt la cuptor, se incalzeste ulei intr-o tigaie mare si se prajeste cotletul timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand capata o culoare aurie. Se adauga cotletul in tava si se presara feta peste bucatile de carne.

3. Se lasa la cuptor inca 10-15 minute, pana cand carnea de porc este gata. Se serveste cu frunze de busuio si felii de lamaie.