Frittata cu verdeata de primavara, branza de capra, cartofi dulci si ardei iute, este o cina vegetariana care este la fel de buna de servit rece a doua zi.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 3 scartofi
- ulei de masline
- 1 ceapa
- 100g verdeata
- 1 lingurita fulgi de chilli
- 2 catei de usturoi
- 6 oua
- 50ml lapte degresat
- 100g mazare
- 100g branza de capra
Mod de preparare
1.Se incalzește cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-o tigaie se pune apa cu sare si se pun la fiert cartofii. Se fierb10 minute, pana cand se inmoaie putin. Apoi se iau de pe foc si se lasa la scurs.2. Se pune ulei intr-o tigaie mai inalta si se caleste ceapa. Se adauga, apoi, verdeata si se lasa pe foc timp de 3-4 minute, pana cand incep sa se inmoaie. Se adaugati cartofii scursi impreuna cu ardeiul iute si usturoiul si se lasa la foc mic 5 minute.
3. Intr-un bol, se amesteca ouale si laptele pana se omogenizeaza. Se adauga sare, piper, mazarea si branza de capra si se amesteca din nou. Se toarna compozitia peste amestecul din tigaie, se amesteca si se baga la cuptor pentru 15 minute.
4. Cand este gata, se rastoarna intr-o farfurie intinsa, se taie felii si se serveste alaturi de salata cu dressing de lamaie.