Vei adora aceste fursecuri moi! Sunt foarte aromate, iar bomboanele M&M le vor transforma in gustarile tale preferate.

Fursecuri Cu M&M
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 2 1/2 cani faina
  • 2 lingurite amidon de porumb
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare de mare fina
  • 220g unt
  • 1/2 cana zahar
  • 1 1/4 cana zahar brun
  • 2 lingurite de vanilie
  • 2 oua, plus 1 galbenus de ou
  • 350g bomboane M&M
  • 1/2 cana de fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Intr-un bol mediu, se combina faina, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare.
Intr-un castron separat, se bate untul cu un mixer electric, alaturi de zaharul granulat si zaharul brun timp de aproximativ 2 minute. Se adauga ouale si galbenusul, pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare. Se adauga vanilie. Se toarna, treptat, amestecul de faina. Se amesteca M&M si fulgi de ciocolat. Se inveeste aluatul in folie si se baga la frigider timp de cel putin 24 de ore, dar nu mai mult de 72 de ore.

2. Inainte de a-l baga la copt, se lasa aluatul la temperatura camerei pana cand este suficient de moale. Intre timp, se incalzeste cuptorul la 170C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.

3. Se ruleaza aluatul in bile de dimensiuni aproximativ egale si se pun pe foaia de copt. Se da la cuptor timp de 12-14 minute, sau pana capata o culoare aurie. Se racesc complet si se servesc.