Timp total 1 oră și 30 minute
Ingrediente
- în zona noastra
- a doua zi dupa nunta
- se face "zama acra"
- unde pot veni nuntasii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinara pentru ca se face din friptura ramasa(de porc si pui) plus zarzavaturi si alte cele. Daca faci acasa o petrecere
- ramân multe bucatele pe care le poti refolosi. În afara de ciorba
- am mai pregatit si o mâncarica delicioasa pentru felul doi.
- pentru ciorba:
- carne din friptura
- ceapa
- morcovi
- telina
- tarhon
- sare
- piper
- Pentru felul doi:
- 2 pulpe de pui fripte la gratar
- 2 bucati de carne de porc facute în tava
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 legatura de praz tinerel
- 1 conserva de rosii taiate
- 1 conserva de lapte de cocos
- 1 borcan de 800 ml de fasole verde fiarta
- verdeata
- condimente cajun
- ulei