O prajitura simpla, dar gustoasa care se face prin inlocuirea stratului de biscuiti din cheesecake, cu un blat aerat, de negresa.

Negresa cu cheesecake
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

610g mix pentru negrese 230g crema de branza 2 linguri de unt, moale 1 lingura amidon de porumb 400g lapte condensat 1 ou 1 lingurita extract de vanilie 450g glazura de ciocolata

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175 C. Se unge o tava cu putin unt.

2. Se pregateste amestecul de negrese conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna in tava pregatita.

3. Intr-un castron mediu, se bate crema de branza impreuna cu untul si amidonul de porumb. Se incorporeaza treptat laptele condensat, oul si vanilia. Se pune uniform amestecul de crema de branza peste cel de negresa.

4. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute sau pana cand partea superioara este maronie. Se lasa sa se raceasca, se imprastie cu glazura de ciocolata si se taie in patrate.