Clasica reteta de negresa, reinventata intr-un desert plin de arome.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 200g unt
- 250g ciocolata neagra
- 5 oua, usor batute
- 250g zahar pudra
- 200g faina
- 35g cacao
- 75g coacaze uscate, tocate
- 75g fistic, faramitat
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C.2. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, inclusiv partile laterale.
3. Se topesc untul si ciocolata intr-o cratita, la foc mic. Se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca usor. Se adauga ouale si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca din nou. Se toarna amestecul in tava pregatita si coace timp de 20-25 de minute, pana cand marginile sunt uscate. Se lasa sa se raceasca in tava timp de 15 minute, apoi se scoate din tava.
4. Se serveste imediat sau rece.