Paella in mai putin de 10 minute? Iata o reteta rapida pentru serile aglomerate.
Timp total 10 minute
Ingrediente
- 2 linguri de ulei de masline
- 600g fileuri de peste, se taie in bucati de 3cm
- 1 chorizo uscat, taiat in felii subtiri
- 1 ardei gras rosu, taiat in felii subtiri
- 2 fileuri de ansoa, tocate
- 160g mazare
- 300g couscous
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se asezoneaza pestele si se prajeste timp de 2-3 minute, apoi se adauga chorizo si se fierbe, pentru inca 2 minute. Se adauga ardei rosu, ansoa si mazare, se asezoneaza cu piper si se fierbe timp de inca 1-2 minute.2. Se adauga cuscusul si se toarna 375ml cu apa, avand grija ca couscous-ul sa fie complet acoperit. Se ia de pe foc, se acopera cu capacul si se lasa deoparte timp de 2 minute sau pana cand apa este absorbita. Se amesteca, se adauga patrunjel si se serveste cu felii de lamaie.