Gata in mai putin de o ora, acesta este un desert format din straturi de nuci pecan, crema de branza si budinca de ciocolata si vanilie.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 1 cana nuci pecan, tocata marunt
- 1 cana faina
- 1/2 cana unt, topit
- 230g crema de branza
- 1 cana zahar pudra
- 450g frisca
- 3 cesti de lapte
- 1 pachet budinca de ciocolata instant
- 1 pachet budinca de vanilie instant
- 100g ciocolata cu lapte instant, tocata
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-un castron, se combina nucile pecan, faina si unt. Se preseaza amestecul intr-o tava. Se coace timp de 25 de minute. Se lasa sa se raeasca.2. Intr-un castron mare, se bat crema de branza si zaharul pudra. Se adauga jumatate din frisca. Se raspandeste peste crusta racita.
3. Intr-un castron mare, se combina laptele, praful de budinca de ciocolata si de vanilie. Se amesteca bine. Se toarna peste stratul de crema de branza. Se acopera cu restul de frisca si se presara cu ciocolata zdrobita.